Vinhandler med stort sortiment fra mange lande

Prøv en slurk af Italien midt i Nordsjælland

Vil du byde dine gæster på et godt glas vin til aftensmaden? Så er RexWine den vinhandler, du har brug for.

Vi fører et stort sortiment af vine fra mange lande, og uanset hvilken type vin du vælger, så er der lagt vægt på den gode kvalitet til fornuftige priser.

Du finder vores italienskinspirerede vinbar i Hornbæk imellem Helsingør og Gilleleje. Kom forbi og mærk den autentiske, italienske atmosfære – midt i skønne Nordsjælland!

Er du til hvidvin eller italienske øl?

Vores vinsortiment omfatter både rødvine, hvidvine, mousserende vine, rosévine og dessertvine. Vi har dog meget mere at byde på end bare vin, så vi tør godt at love, at du kan finde noget for enhver smag.

​Selvom vi er en italiensinspireret vinhandler, så har vi drikkevarer fra hele verden. Du kan komme forbi vores hyggelige gårdhave og snuppe et glas fra dit favoritland eller deltage i vores vinsmagning. Eller hvad med at købe drikkevarerne med hjem, så du har noget at byde dine gæster på?

Tag et smut forbi din lokale vinhandler

Vi glæder os til at tage imod dig i vores vinhandel. Hvis du har spørgsmål til vores åbningstider eller vinsalg, er du meget velkommen til at kontakte os. Som vinhandler rådgiver og hjælper vi dig gerne, så du kan få den helt perfekte aften i druens tegn.

Udvalg​

Med et stort udvalg, har RexWine noget for enhver smag. Hos er der et produkt til ethvert behov. Du kan blandt andet nyde produkter som:

  • Rødvin
  • Hvidvin
  • Mouserende
  • Spiritus
  • Olivenolie
  • Austrian Wine
  • Italiensk ØL
  • Portvin
  • Dessertvin

​Bliv medlem "Hos Rex"​

​“Hos Rex“ er en lille hyggelig gårdhave hvor du kan købe øl og vin til meget rimelige priser .

I vinter halvåret er der et lille lokale hvor det pt I disse covid tider kan være 8 mennesker.

Klik dig ind på vores Facebook gruppe, og bliv en del af fællesskabet i dag

Årets gang i vinmarken

Billederne er fra vingården Cantine Baldassara
Lad billederne tale for sig selv..

Sociale medier​

Inde på vores Facebook kan du altid holde øje med vores senste arrangementer​ og holde dig opdateret med de nyeste nyheder. Klik dig ind og se mere i dag.

På vores instagram lægger vi billeder og videoer op fra vores events. Du kan også følge med når vi modtager nye vine. Klik dig ind i dag og se mere

logo-white-ny

Kontaktinformationer

Nordre Strandvej 346,

 3100 Hornbæk

Find vej her

CVR nr.:28180683

Tlf.: 60 93 49 66

E-mail: Skriv til os