Vinsmagning med gode kvalitetsvine

Hvorfor købe vin i større mængder, inden man har smagt på varen? 

Lad os hos RexWine stå for din næste vinsmagning eller kontakt os

 for at få sammensat en kasse blandede vine til en god pris, som du selv

kan smage derhjemme i ro og fred til din helt egen vinsmagning.

Ønsker du i stedet at afholde en vinsmagning i vinklubben, firmaet, foreningen eller andre steder, kommer vi gerne ud for at afvikle denne vinsmagning med dig og resten af selskabet. Det kan for eksempel være i Hornbæk, Helsingør, Gilleleje eller resten af Nordsjælland, men vi kommer også gerne rundt i resten af landet.

Vi afholder både vinsmagninger for større såvel som mindre grupper. Vi har selv rejst meget rundt, og vi har en utrolig stor passion for vine. Vi har dermed kompetencerne til at sammensætte nogle rigtig gode vine. Vi forhandler selv et stort udvalg af vin fra Italien, herunder særligt vin fra Toscana, men vi har et bredt udvalg af mange forskellige vine. Vi kan blandt andet tilbyde smagning af:

  • ​Rødvin
  • ​Hvidvin
  • ​Rosevin
  • ​Portvin​

Forslag til vinsmagning

En vinsmagning tager som regel et par timer, så afsæt gerne god tid til arrangementet, så der er god tid til at smage på de forskellige vine.

Nedenfor kan du finde et forslag, hvor I vil starte med at smage på en hvidvin. Herefter går turen til smagning af 5-7 gode rødvine, og til sidst vil I blive præsenteret for en dessertvin.

Under smagningen, hvor vinene bliver præsenteret, vil der være flute og en lækker økologisk olivenolie samt vand, så munden kan blive renset lidt ind imellem de forskellige vine.

Der beregnes 10 personer om en flaske.

Kontakt os for bestilling

En god vinsmagning er en oplevelse, og det kan derfor være det oplagte arrangement, hvis du for eksempel ønsker at give dit personale oplevelsesgaver, eller hvis du ønsker et anderledes indslag til et arrangement. Du er velkommen til at kontakte vores vinhandler på telefon 60 93 49 66 eller e-mail carsten@rexwine.dk for at bestille en vinsmagning, herunder for en nærmere aftale omkring vine og priser. 

​Bliv medlem "Hos Rex"​

​“ Hos Rex “ er en lille hyggelig gårdhave hvor du kan købe øl og vin til meget rimelige priser .

I vinter halvåret er der et lille lokale hvor det pt I disse covid tider kan være 8 mennesker.

Klik dig ind på vores Facebook gruppe, og bliv en del af fællesskabet i dag

Sociale medier​

Inde på vores Facebook kan du altid holde øje med vores senste arrangementer​ og holde dig opdateret med de nyeste nyheder. Klik dig ind og se mere i dag.

På vores instagram lægger vi billeder og videoer op fra vores events. Du kan også følge med når vi modtager nye vine. Klik dig ind i dag og se mere

logo-white-ny

Kontaktinformationer

Nordre Strandvej 346,

 3100 Hornbæk

Find vej her

CVR nr.:28180683

Tlf.: 60 93 49 66

E-mail: Skriv til os