Vinvalg til maden

Ment som en tommelfinger regel​

​Vinvalg til maden

Skaldyr:

Tør hvidvin, Rose' eller spumante

Stegt fisk:

Tør hvidvin,rose'vin letrødvin og spumante

lyst kød, stegt fjerkræ:

Tør hvidvin,rose'vin let rødvin og spumante

Rødt kød stegt:

Let rødvin og fyldig rødvin

Fugle vildt:

Let rødvin og fyldig rødvin

Dyrevildt:

En fyldig rødvin

Desserter:

En sød hvidvin, en halvtør rose'vin, spumante,hedvin

Mild ost:

Tør hvidvin, rose'vin, let rødvin , mouserende vin

Stærk ost:

Sød hvidvin ,  fyldig kraftig rødvin

​Severingstemperatur

8-9°

Let hvidvin og mouserende vin

10-11°

Tungere hvidvin , mouserende vin & spumante

12-13°

Fyldige hvidvine , søde dessertvine

14-15°

Lette unge rødvine

16-17°

Unge rødvine

18-19°

​Tunge. fyldige og modne rødvine​

Sociale medier​

Inde på vores Facebook kan du altid holde øje med vores senste arrangementer​ og holde dig opdateret med de nyeste nyheder. Klik dig ind og se mere i dag.

På vores instagram lægger vi billeder og videoer op fra vores events. Du kan også følge med når vi modtager nye vine. Klik dig ind i dag og se mere

logo-white-ny

Kontaktinformationer

Nordre Strandvej 346,

 3100 Hornbæk

Find vej her

CVR nr.:28180683

Tlf.: 60 93 49 66

E-mail: Skriv til os