Udvalg af spiritus

Knæk & Bræk Bitter

Mild afbalanceret smag, krydret med de bedste råvarer fra naturen. Destilleret i Danmark på hvede & byg, som giver den bedste blide grundstamme. Knæk og Bræk-Bitteren er mild, mangfoldig, og rund og med en harmonisk eftersmag.

Produceres kun i mindre omfang med håndværksmæssige stolte traditioner i Danmark.

Perfekt til en godmorgen start og outdoor aktivitet.

Knæk & Bræk Rom

En udsøgt mild og rund rom, der skaber et harmonisk møde mellem Caribien og Danmark. Destilleret fra sukkerrør og lagret på egetræsfade i Caribien i minimum 15 år. Der giver en skøn duft og en mild og fyldig dyb smag. Er ikke spritagtig, men skaber en blød forførende smagsoplevelse.

Fadlageret på egetræsfade af Hvid eg og med naturlig farve og smag. Ingen farvetilsætning.

Knæk & Bræk Gin

Udsøgt mild smag og en hyldest til de mest vidunderlige botaniske råvarer, som har skabt hovedrollen i denne danske specielle gin med noter af hyldeblomst og citrus. Knæk og Bræk-Gin er destilleret og produceret i Danmark og ud fra et destillat på flere kornarter og med lidt enebær, urter, hyldeblomst og appelsin. Dette giver en meget mild og fyldig smag, der skal opleves og kan nydes såvel ren, som med neutral tonic, danskvand eller lidt is.

Knæk & Bræk Vintersnaps

En blød og mild vintersnaps, velegnet til fisk såvel som traditionel vintermad. Den er destilleret i Danmark, lageret på sherryfade og smager fantastisk.

Sociale medier​

Inde på vores Facebook kan du altid holde øje med vores senste arrangementer​ og holde dig opdateret med de nyeste nyheder. Klik dig ind og se mere i dag.

På vores instagram lægger vi billeder og videoer op fra vores events. Du kan også følge med når vi modtager nye vine. Klik dig ind i dag og se mere

logo-white-ny

Kontaktinformationer

Nordre Strandvej 346,

 3100 Hornbæk

Find vej her

CVR nr.:28180683

Tlf.: 60 93 49 66

E-mail: Skriv til os