Udvalg af hvidvine

Hvidvin - Sauvignon

Skøn hvidvin fra Frankrig vin-languedoc

2021 , 12 % vol​

Esteban Martin Chardonnay-Macabeo

Druerne dyrkes imellem 400 og 800 meters højde på stenrig og gold jordbund. Dette er med til at give vinen masser af struktur og mineralitet, som harmonrer perfekt med den flotte fylde og cremede profil. Et kanon køb til prisen.

Oscar Haussmann OH01 Riesling Dry

Lavet på udvalgte druer fra området Rhinen i Tyskland, er denne Riesling frisk og liflig i sin karakter. Druerne presses forsigtigt og saften gennemgår en kølig fermentering for at fremhæve de primære, friske noter i den endelige vin. Duften er aromatisk med noter af hvide blomster, grønne æbler og hvid fersken. Smagen er lige så elegant med noter af jasmin, grønne æbler og hvid fersken, afbalanceret af en flot mineralsk syre. Denne vin vil gå perfekt til lette retter med fisk eller fjerkræ – eller som aperitif på terrassen.

2021 Racemo Frascati DOCG - Lazio

Denne sprøde Frascati fra Racemo smager fantastisk. Den har en flot gylden farve og med en let og frugtig aroma af moreller og hvid fersken. Sprød i smagen, her er græs, mandel og masser gule stenfrugter. Vinen er velafbalanceret og ukompliceret, der går godt til fiskeretter, kylling og salater. Pst…. også er den tilmed økologisk.

Sociale medier​

Inde på vores Facebook kan du altid holde øje med vores senste arrangementer​ og holde dig opdateret med de nyeste nyheder. Klik dig ind og se mere i dag.

På vores instagram lægger vi billeder og videoer op fra vores events. Du kan også følge med når vi modtager nye vine. Klik dig ind i dag og se mere

logo-white-ny

Kontaktinformationer

Nordre Strandvej 346,

 3100 Hornbæk

Find vej her

CVR nr.:28180683

Tlf.: 60 93 49 66

E-mail: Skriv til os