Profil

Rexwine er et firma i Hornbæk 3100, Nordsjælland 40 km fra København som sælger Italiensk vin og Vintilbehør, Olivenolie samt nogle lækre Italienske Specialiteter. Gavekurve fyldt med ItalienskVin, olivenolie og Vintilbehør.
Jeg har stoppet Med webshop da jeg hellere vil spare dise penge, og holde den lave pris på vinen.
Det er muligt at bestille en enkelt flaske, til en middag for 2, Store partier til fester, firmagaver, receptioner, cafe, restaurant. Hvis man ønsker at holde sin egen lille Vinsmagning med venner og bekendte, Vinsmagning i virksomheder, foreninger vinklubber m.m. kan arrangeres.

Udklip fra Vinavisen

Carsten Rex fra Rexwine.dk er en af dem, der sørger for, at der kommer gode italienske vine på de danske spiseborde. Da han fornylig var på skiferie i Østrig, besøgte han den helt usædvanlige vinkælder med "gigantflasker" hos familien Werner på Arlberg Hospiz Hotel, lige ud til pisterne i St. Christoph, og her tog han disse billeder. Nede i den 600 år gamle kælder hviler 3500 ”gigantflasker” – først og fremmest magnum, men også endnu større flasker – op til 18 liter (24 normalflasker). Vægge og loft er bogstaveligt talt beklædt med flaskerne.
For 24 år siden overtalte hotellets ejer, Adolf Werner, Château Haut-Marbuzet i Bordeaux til at tappe seks Methusalem-flasker (12 liter), og siden har han samlet på de store flasker. For at kunne dekantere kæmperne har han fået udviklet et specielt apparat, der nu eksporteres til hele verden.
Den ældste vin i kælderen er en Château d’Yquem fra 1865. Den er ikke til salg. Men det er de fleste andre vine.

Om Carsten Rex

Carsten Rex (f. 1956) blev i sin tid uddannet som radio- og tv-tekniker hos Fona. Med eksamenspapiret i hånden fik han i 1979 job som tekniker i it-virksomheden Digital. Arbejdet bragte mange rejser med sig samt middage på diverse restauranter, hvor Carsten Rex lærte at værdsætte god vin til god mad.
I 2002 efter to firmafusioner og efterfølgende nedskæringer stod Carsten Rex pludselig uden arbejde. Men der er ikke noget, som er så skidt, at det ikke også er godt for noget. Sideløbende med jobbet havde ham nemlig plejet sin stigende interesse for vin, og nu fik han tid til at virkeliggøre sin drøm om egen vinimport. Hos Rexwine, som firmaet hedder, satses der frem for alt på italienske kvalitetsvine. Salget er baseret på de talrige vinsmagninger, som Carsten Rex afholder. Efter smagningerne kan man bestille vinene med det samme eller efterfølgende ved at maile eller ringe til den flittige vinmand.
En stor del af arbejdet med forretningen foregår nu om aftenen og i weekenderne, da Carsten Rex også passer sit job som konsulent i it-branchen.
Fritiden er selvsagt sparsom. Dog bliver der tid til at hygge sig med de to sønner, spille lidt tennis, stå på ski om vinteren og tage på sommerferie til Veneto-området.
Adresse: Rexwine, Spicavej 3, 3100 Hornbæk, tlf.: 60 93 49 66, e-mail: carsten@rexwine.dkwww.rexwine.dk. (Opdateret 2010)

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Rexwine, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Rexwine.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Rexwine på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Rexwine, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Rexwine. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.